KARAMAN / MERKEZ - Fatih Eğitim Çalışanları İlkokulu

Fatih Eğitim Çalışanları İlkokulu

Fatih Mah. 1955 Sok. No3 Karaman
Vizyon
Uluslararası standartlarda,bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Karaman’ımızın değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
Öğretim Şekli :Sabah-Öğle Tam Gün
08.25-14.50
Ulaşım
Kişisel araçlarla ve 5 Nolu Belediye Otobüsleri (Her saat başı otogardan hareket etmektedir.)
Çevre köylerden Taşımalı Eğitim
FATİH MAHALLESİ 1955.SOKAK NO:3 MERKEZ KARAMAN